Corona virus

Om de gezondheid van u, en van ons personeel te waarborgen, hebben wij maatregelen getroffen ivm het Corona virus.

Wij houden de ontwikkelingen rond het Coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM. Op dit moment is zowel onze werkplaats als onze winkel volgens reguliere tijden geopend. Om de kans op verdere verspreiding van het COVID-19 virus (Coronavirus) bij een bezoek aan onze winkel te minimaliseren hebben wij de nodige maatregelen getroffen, namelijk:

1. Alle medewerkers zijn uitgerust met handschoenen, en worden regelmatig verzocht om hun handen te wassen/desinfecteren na interactie met klanten. Sleutels worden bij aflevering aan de werkplaats ook nauwkeurig gereinigd.

2.Scooters en fietsen die binnenkomen voor onderhoud, worden zowel voor, als na het onderhoud ontsmet.

3. Alle contact oppervlaktes binnen onze winkel worden regelmatig gereinigd en gedesinfecteerd.

4. Het personeel zal voornamelijk werken binnen de daarvoor afgeschermde ruimtes. Deze ruimtes zijn alleen toegankelijk voor het personeel. Wanneer direct contact noodzakelijk is om u verder te helpen, kunnen wij uiteraard met u meelopen zolang dit op gepaste afstand gebeurt (1.5 meter)

5. Wij vragen u gepaste afstand te bewaren binnen onze winkel, en deze niet te betreden met meer dan 2 mensen (bijvoorbeeld uzelf en een ander gezinslid)

6. Verder wordt ons personeel verzocht om risico gebieden te vermijden, en moeten zij bij ziekteverschijnselen thuis blijven.

7. Om ons personeel zoveel mogelijk te beschermen werken wij ook met gespreide werktijden. Dit maakt het mogelijk om meer afstand te houden, en blootstelling te beperken. Dit kan betekenen dat er wat langere wacht tijden zijn voor reparaties, servicebeurten en overige taken. 

8. Mocht u klachten hebben, dan verzoeken wij u om een fysiek bezoek aan onze winkel te vermijden, en in plaats daavan ons te contacteren via de telefoon, e-mail of social media, zodat wij u verder kunnen helpen met uw probleem.

Tel:010-4853959

E-mail:[email protected]

Facebook: https://www.facebook.com/alblasrotterdam

Let goed op uzelf en op de mensen om u heen, samen staan we sterk!

Komt u liever even niet naar de winkel? Dan zijn wij uiteraard ook online goed te bereiken!